三国情论坛

标题: [稀有资源][百度云][1978][伊雷特辑][1080p][mytvsuper HDTV H264 AAC ts/931M][粤语/无字] [打印本页]

作者: tiger008    时间: 2022-12-6 15:24
支付 130 铜钱
作者: adhk    时间: 2022-12-6 16:30
咦, 第十二張相嗰位係唔係近日瘋傳嘅黃栢文先生呢?
作者: tiger008    时间: 2022-12-6 16:33
adhk 发表于 2022-12-6 16:30
咦, 第十二張相嗰位係唔係近日瘋傳嘅黃栢文先生呢?

这人我不太熟,但网上查了一下,好像是哦
作者: adhk    时间: 2022-12-6 16:38
tiger008 发表于 2022-12-6 16:33
这人我不太熟,但网上查了一下,好像是哦

就係一掃落去覺得好面熟, 最近有人傳佢係嘉玲同謝賢嘅私生子!
作者: tiger008    时间: 2022-12-6 16:42
adhk 发表于 2022-12-6 16:38
就係一掃落去覺得好面熟, 最近有人傳佢係嘉玲同謝賢嘅私生子!

呃。。。真的假的?
作者: adhk    时间: 2022-12-6 16:55
tiger008 发表于 2022-12-6 16:42
呃。。。真的假的?

嘉玲1934年出世, 1953年就十九歲, 1953年考入演員訓練班, 首任黃姓丈夫入行前結婚, 1953年離婚; 有傳黃生1958年出世, 後來又變成1953年出世, 如果當1953年出世, 咁同一年內又離婚又生仔又入行, 都好巧合; 如果係1958年出世, 唔係四哥又會係邊個架呢!
作者: tiger008    时间: 2022-12-6 16:56
adhk 发表于 2022-12-6 16:55
嘉玲1934年出世, 1953年就十九歲, 1953年考入演員訓練班, 首任黃姓丈夫入行前結婚, 1953年離婚; 有傳黃生 ...

原来如此,刚才我把嘉玲错当成刘嘉玲了。
作者: adhk    时间: 2022-12-6 16:58
tiger008 发表于 2022-12-6 16:56
原来如此,刚才我把嘉玲错当成刘嘉玲了。

哦, 劉嘉玲細好多, 重細過黃生!
作者: tiger008    时间: 2022-12-6 17:19
adhk 发表于 2022-12-6 16:58
哦, 劉嘉玲細好多, 重細過黃生!

原来如此!

欢迎光临 三国情论坛 (https://975w.com/) Powered by Discuz! X3.3